Investeer met
INZICHT. Kies voor
UITZICHT.

Goed geregeld, snel VERHUURD, mooie OPBRENGST.

We bieden onze vastgoedinvesteerders de optie om gebruik te maken van onze verhuurservice: een all-in dienstverlening waartoe ook het beheer en innen van de verhuurgelden behoort. Een volledige ontzorging dus, waar een sterk rendement en een vlotte verhuur tegenover staat. Zeker in een metropool als Brussel, met een groot aantal huurders en tal van expats, maar ook een groot gebrek aan kwalitatieve nieuwbouwprojecten. Overweegt u een aankoop in The Banks? Dan kunt u rekenen op veel en sterke kandidaat-huurders, en een ervaren team dat alles voor u in goede banen leidt.  

SKYLINE RENTING,
uw verhuurpartner

Skyline Renting Services is de verhuurservice van Skyline Europe, een ontwikkelaar gespecialiseerd in residentieel en investeringsvastgoed. Het eigen verhuurteam heeft meer dan 25 jaar ervaring.

Deze ervaring kunt u nu verzilveren. Met een gemiddelde bezettingsgraad van 98%, een trouw investeerderscliënteel en een sterk rendement, weet u zeker dat uw pand in goede handen is. Zorgeloos verhuren, in alle vertrouwen.

De kwaliteit van
TRIPLE LIVING
en SKYLINE EUROPE.

The Banks is een project van Triple Living, een Belgisch familiebedrijf en dochteronderneming van Skyline Europe, dat al veertig jaar actief is op de Brusselse markt en er een gevestigde naam is. Wij ontwikkelen projecten, residenties en buurten. Altijd op unieke locaties. Altijd met sterarchitecten, topmaterialen en de beste vaklui. Die combinatie vormt onze succesformule voor investeringen met meerwaarde. Maar ook voor uw droomhuis. Want samen met u plannen, zoeken en tekenen we tot uw huis een thuis is.