THE BANKS:
Een unieke investering met enorm groeipotentieël

Location, location, location: wie op zoek is naar een investering met een hoog rendement en een ongekend groeiperspectief, vindt in The Banks exact wat hij zoekt.

“Brussel is de hoofdstad van de Europese Unie en de thuishaven voor heel wat grote multinationals”, zegt Kristof Schellekens, woordvoerder van projectontwikkelaar Triple Living. “Elk jaar trekt onze hoofdstad meer en meer expats en hoogopgeleide high potentials aan. En die zullen moeiteloos hun weg vinden naar The Banks.” Het visionaire woonproject biedt immers een oplossing voor het nijpende tekort aan kwalitatieve, betaalbare woningen in en om Brussel. In totaal brengt het project meer dan 200 duurzame en kwaliteitsvolle woningen naar de stad.

Wist je dat Brussel in vergelijking met andere metropolen in Europa momenteel nog erg betaalbaar is? Dat gaat allicht niet zo blijven, want de vraag naar centraal gelegen kwalitatieve huurappartementen blijft groeien.

Dat er reikhalzend wordt uitgegeken naar The Banks ligt niet alleen aan de ruime en kwaliteitsvolle woningen. Ook de bruisende, groene buurt, de bereikbaarheid en de uitstekende centrale ligging nabij Tour & Taxis en de bedrijvige Noordwijk maken de aantrekkingskracht van het project des te groter.

Brusselse Kanaalzone heeft ongekend groeipotentieel

De Brusselse Kanaalzone ondergaat momenteel een ware metamorfose. Met nieuwe bruggen en parken, culturele trekpleisters en projecten als The Banks wordt de oude industriezone langzaam maar zeker een meer dan aantrekkelijke ontmoetingsplaats. Het Masterplan van The Banks zet sterk in op levenskwaliteit voor de bewoners en sluit aan bij de grote vergroening en opwaardering van de wijde omgeving.

Voor de gebouwen van The Banks strekt zich vanaf 2024 het langverwachte Becopark uit, een brede groenboulevard van 3,2 hectare. Het Becopark wordt 750 meter lang en zal van Sainctelette tot het Redersplein aan de UP-sitetoren lopen. In totaal zijn er in de nabije omgeving maar liefst 4 parken voorzien, waaronder het grote landschapspark op de vlakbijgelegen Thurn & Taxis site. Dat park is net zoals de groenruimte van The Banks ontworpen door landschapsarchitect Bas Smets. Het Becopark en het park aan Thurn & Taxis worden bovendien met elkaar verbonden, waardoor het project er een grote uitgestrekte groenoase bijkrijgt.

“The Sky is the Limit”

Op de lange termijn bieden The Banks en zijn omgeving een ongekend groeipotentieel. “The Sky is the limit voor deze buurt”, zegt Schellekens. “Dankzij de ontwikkeling van Tour & Taxis heeft de buurt de afgelopen jaren al een ongelooflijke boost gekregen. Creatieve ondernemingen, culturele events, diensten, retail en vernieuwende initiatieven: ze hebben van deze buurt een bruisende woon-, werk- en ontmoetingsplaats gemaakt, waar jonge mensen en professionals in grote getalen naartoe komen. In de toekomst wordt de omgeving nog veel veel interessanter voor investeerders. Zo komt er op de vroegere Citroën-site het Centre Pompidou, een 35.000 vierkante meter groot kunstmuseum. Het oude goederenstation op de Tour & Taxis-site – het Gare Maritime – wordt een gigantische markt- en evenementenhal. En wie de oversteek wil maken naar de bedrijvige Noordwijk, die kan binnenkort gewoon de Suzan Danielbrug nemen. Dat was lange tijd de missing link van de buurt.”

5 uitstekende redenen om te investeren in de Brusselse Kanaalzone

1. De centrale ligging, vlakbij de bedrijvige Noordwijk en op wandelafstand van de gezellige Vlaamse wijk

2. Het vele groen in de buurt: van Becopark aan het water tot grote landschapspark van Tour & Taxis

3. Populaire hub voor creatieve ondernemingen, retail en vernieuwende initiatieven

4. Groeiplek voor culturele en sociale initiatieven: komst van Brussels Centre Pompidou en markt- en evenementenhal Gare Maritime.

5. Steeds meer vermogende expats ontdekken de buurt als woonplek. Via onze ervaren renting service, die gespecialiseerd is in expats en een uitgebreid netwerk heeft bij grote buitenlandse bedrijven in Brussel, bent u verzekerd van een zorgeloze én doeltreffende investering.

GEÏNTERESSEERD?
Contacteer ons.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.

Of bel ons op

+32 2 342 09 09